28 Nisan 2008 Pazartesi

sivas spor galatasaray maci izle

Sivasspor galatasaray maçı artık şampiyonluğun kilit maçı oldu galatasaray için 2 takımda konsantre oldular vede maç saatini bekliyorlar bir herkez sivasın buyuk takımlara karsı kötu oynadığını savunup bu mactada galatasarayın rahat bir galibiyet alıcagını dusunsede bence cok zor bı mac olucak vede bu sefer sivasspor 1 adım önde bence uefa yerine şampiyonlar ligine katılma hakkı kazanırsa kendılerıne çok buyuk bi pazar ve gelir kapısı acıcakları ortada izliyelim bakalım.

27 Nisan 2008 Pazar

Galatasaray sampiyon

Fenerbahçeyi 1-0 evinde yenen galatasaray son 2 haftaya 3 puan farkla lider girdi bakalım tüm galatasaraylı taraftarların bugun cılgınca yaşadıgı sevinc sezon sonundada yaşanıcakmı.

26 Nisan 2008 Cumartesi

Beşiktaş Bursaspor macında olaylar

Bir grup bursalı bjk taraftarları arasında gızlendı bombanın fıtılı ateslendı çok buyuk olaylar oluyor şuan.

23 Nisan 2008 Çarşamba

Galatasaray Fenerbahce maci canli izle

Büyük derbi de herşey çözülücekmi kim kazanıcak kim huzunlu ayrılıcak bakalım görelim.

11 Nisan 2008 Cuma

Besiktas Genclerbirligi Oftas maci canli izle

Beşiktaş bugun seyircisiz oynıyacagı macta ankara temsilcisi oftaşla oynıyacak tello oynıyamıyacak bobo cezalı delgado bu maçta oynıyabilicek beşiktaşın rahat bir galibiyet almasını bekliyorum.

9 Nisan 2008 Çarşamba

Manchester utd. Roma maci izle

Manchester united. bugun zorlu rakibi ve çok formla olan roma ile rövanç macına cıkıyor .Deplasmanda ilk macı manu 2-0 kazanmıştı bakalım bu zorlu maçta neler olucak .

6 Nisan 2008 Pazar

Chelsea Fenerbahce maci canli izle

Evet arkadaşlar yine Türkiye sessizliğe burunup fenerbahçenin galibiyetine kitlendi .İlk maçı 2-1 kazanın fenerbahçemiz tur atlaması ıcın beraberlik ve fenerbahcenın galibiyeti yetiyor .2-1 yenilirse fenerbahce ise mac uzatmalara gidicek hadi coştur bizi fenerbahçe.

5 Nisan 2008 Cumartesi

Genclerbiligi Galatasaray Maci canli izle

Galatasaray 2 kulvardada rakibi gençlerbirliği hem kupada hem lig de oynuyorlar kalli dun istifa etti artık gs gelecek senenin hazırlıklarını yapmaya başladı macı genclerbiliği kazanır.

Sivasspor Beşiktaş maçı canlı izle

Evet arkadaslar gunun macı bence artık derbi niteliğinde 2 takımda bu maca kitlendi ben beşiktaşın kazanıcağı görüsündeyim hadi izliyelim.

Fenerbahce Kayserispor maci canli izle

Merhabalar arkadaşlar hafta içi chelsea yi deviren fenerbahçemiz çok zorlu Kayserispor karsısında karserının artık amacı kalmadı tek amacı kupa gıbı gozuksede tolunay kafkaf ve oyuncularının prestij yani fiyatlarının artması ıcın yenmelerı lazım die dusunuyorum ayrica zico nun önemli 6 7 adet as oyuncuyu dinlendireceğini soylemesi kayseriye iyice umut oldu bence kayseri kazanır izliyelim.

4 Nisan 2008 Cuma

Trabzonspor Denizli spor iddaa tahminleri

Arkadaşar şok sekılde Denizlinin en iyi 3 oyuncusu kadro dısı bırakıldı aynı sıralarda 2 takımda .Acıkcası ben trabzonu banko goruyorum bakalım neler olucak .

3 Nisan 2008 Perşembe

Glasgow Ranger - Sporting lizbon maci canli izle

Bir çok zor maç daha sizlerle bu maç hakkında geniş bilgiye sahip değilim oturup izliyelim.

Bayern Leverkusen - Zenit maci canli izle

Leverkusenin aklı fikri bu maç hafta sonu ligde yenilmelerinin nedenide bu maç için oyuncularını hatta en iyi oyuncuları dinlendirmesiydi zenit de gökdenizden 2 gol 1 asist yedi ve 3-1 yenildi. Ben bu maçta almanları tutuyorum kazanıcaklardır.

Fiorentina - PSV Eindhoven maci canlı izle

Fiorentina çok mühim bi maça çıkıyor.Ligde milana şampiyonlar ligi vizesini kaptırmamaya çalısırken uefa dada final mücadelesi veriyor.Oysa psv ligde bence rahat aklı burda çok zor bir mac ama beraberlik on planda olabilir.

Bayern Munih - Getafe Maci canli izle

Bayern münihin herkes harika kusursuz bi kadrosu oldugunu biliyor hatta lige verdiği önemide artık bırakıp sadece uefa yada konsatre oldugunuda biliyor herkes ama acıkcası getafede okadar basit değil gerci buraya kadar gelen hiç bir takım basit olamaz kı zaten.Zorlu bi maç olucagı kesin.

2 Nisan 2008 Çarşamba

Fenerbahce Chelsea yi kadikoye gomdu 2-1

Fenerbahçemiz devid in harika golü ile chelsea yi istanbulda şükrü saraçoglu stadında devirdi ezdi.Tüm türkiye bayram yapıyor şuan Fenerbahçeyi tanımıyorum diyen chelsea teknik adamı artık çok iyi tanımış olsa gerek.Bize bu mutlulugu yaşatan tüm Fenerbahçe spor kulubu ile ilgili herkese teşekkürler.

Goller devid kendi kalesine
Kolin kazım
Devit chelsea kalesine

Tebrikler fenerbahçe

Fenerbahce 2 Chelsea 1 Mac sonucu

Fenerbahçemiz devid in harika golü ile chelsea yi istanbulda şükrü saraçoglu stadında devirdi ezdi.Tüm türkiye bayram yapıyor şuan Fenerbahçeyi tanımıyorum diyen chelsea teknik adamı artık çok iyi tanımış olsa gerek.Bize bu mutlulugu yaşatan tüm Fenerbahçe spor kulubu ile ilgili herkese teşekkürler

Fenerbahce 0 Chelsea 1 canli maç izle

Fenerbahçe devid in kendi kalesine attığı golle 1-0 yenik durumda dakka 15.

Fenerbahce Chelsea Macı izle

Evet arkadaşlar tüm Türkiye bu maça kilitlendi.Kadıköy yıkılıyor.Maçın biletleri için milyarlar isteniyor.Galatasaraylılar Chelsea li oyuncuları çiçeklerle karşılıyor.Tüm Türkiye saat 21.45 te sessizliğe bürünücek dışarıda 1 adet araba bile zor görücez.
Fenerbahçemize başarılar haydi fenerbahçe Türkiyeyi sevindir puanlara boğ bizi ki 2 sene sonra 2 takımda elemesiz cl ye gidelim.